Moni viidennen herätysliikkeen toiminnassa mukana ollut ihminen kirjoittaa muistelmia, kokoaa valokuvistaan albumeja, kuvakirjoja, PowerPoint-esityksiä, digitoi äänitteitään…

Osana näitä henkilökohtaisia muisteluita joku ehkä tarvitsee vinkkiä siitä, mitä voisi kirjoittaa hengellisestä toiminnasta. Joku voi kaivata näkökulmaa valokuviensa seulomiseen, joku balladin sanoittamiseen… Emme tiedä, mitä tästä vesoaa, mutta mielellämme olemme mukana.

 

Netistä löytyy hyviä näkökulmaehdotuksia kirjoittajille. Yksi innostava sivusto on Naisen ääni, Suomi100-juhlavuoden inspiroima ajatus. Aivan varmasti miehetkin löytävät iloa ja apua omaan kirjoitustyöhönsä täältä.

Muutamia näkökulmaehdotuksia:

  • Miten tulin mukaan viidennen herätysliikkeen toiminnan piiriin?
  • Puhuja, joka on vaikuttanut elämääni (kerro esimerkiksi, miksi hän on niin vaikuttava, mitä tärkeää hän on sanonut, mitä olet tehnyt hänen puheidensa innoittamana).
  • Minä ja lähetystyö.
  • Sinisestä laulukirjasta Viisikieliseen… Hengelliset laulut elämän ilona ja voimana.
  • Kirja, joka muutti elämääni.

 

Järjestöt ottavat mielellään vastaan muistoja yllä olevista aiheista. Lisäksi pyydämme jokaiseen sähköpostitse lähetettyyn kirjoitukseen kirjoittajan nimen ja yhteystiedot.

Pyydämme merkitsemään näiden sivujen kautta lähetettävään aineistoon selvästi, saako sen julkaista sellaisenaan vai onko se vain tutkijoiden käyttöön tarkoitettua. Tiedon voi halutessaan merkitä Creative Commons -merkinnällä.

IMG_9932b